PORAZNE BROJKE

Leicester zabio Unitedu kad god bi zapucao, Balotelli ih ismijao

Foto: Twitter
Leicester zabio Unitedu kad god bi zapucao, Balotelli ih ismijao
22.09.2014.
u 13:00
Pucali su pet puta i zabili pet golova!
Pogledaj originalni članak

Manchester United osramotio se na gostovanju kod Leicester Cityja i zabilježio poraz od 3:5 unatoč činjenici da su vodili 3:1, ali i tome da je domaćin zapucao svega pet puta u okvir Manchesterova gola!

Analizu je napravio Sky Sports, a i njihovi su nogometni znalci neugodno iznenađeni Unitedom, baš kao i svi koji prate nogomet.

Time se samo nastavila agonija Crvenih vragova, koji su na pojačanja potrošili više od 200 milijuna eura ovog ljeta! Poraženi su u prvenstvu od Swansea Cityja, potom su u Liga kupu kod kluba iz treće lige (Milton Keynes Dons) izgubili sa 0:4, a remizirali su s Burnleyjem i Sunderlandom.

Louis van Gaal nije pronašao dobitnu formulu, a čini se da je ni neće dobiti, zato svi ismijavaju klub koji vodi, najtrofejniji engleski klub. Edin Džeko ih je ismijao nakon poraza od MK Donsa, a poslije Leicestera uključio se i Mario Balotelli.

– Man utd... LOL (laughing out loud – smijem se naglas op.a.) – kratko je napisao Balotelli na Twitteru i izazvao salvu negativnih reakcija, ali i odobravanja.

>> Edin Džeko ismijao Manchester United nakon poraza od trećeligaša

>> Leicester zabio pet komada Unitedu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar patrikzg970
patrikzg970
14:53 22.09.2014.

Gledao utakmicu ... neregularan gol Leicestera - nabac s desne strane a lopta je pola metra prešla liniju terena. Penal za Leicester nepostojeći a prethodio očigledan prekršaj na Rafaelom.2 s greškom do 3:3 - puno je! No kako god Man Utd se treba zamisliti jer spizdili su 150 milja funti na napadače a obrana im je horor.

TM
tony_montana
13:08 22.09.2014.

koliko sam ja vidio izvještaj s utakmice, sudac je jakoooo pomogao domacinu da pobjedi... za oba penala je predhodila greška sudca, nije tako teško dobiti nikoga ako sudac gura vodu na tvoj mlin