NBA

LeBron I Davis srušili Sunse, Šarić nije zaigrao

Foto: USA Today Sports/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
LeBron I Davis srušili Sunse, Šarić nije zaigrao
17.12.2020.
u 09:31
James je sinoć na terenu proveo 11 minuta i zabio 11 koševa uz dva skoka i dvije asistencije, dok je Davis odigrao 18 minuta i zabio deset koševa
Pogledaj originalni članak

U NBA se nastavljaju pripremne utakmice, a sinoć su se na parkete vratili i LeBron James i Anthony Davis koji su sa LA Lakersima svladali Phoenix Sunse 112-107.  

Trener Lakersa je prve dvije pripremne utakmice protiv Clippersa 11. i 13. prosinca odmara svoje dvije najveće zvijezde.

James je sinoć na terenu proveo 11 minuta i zabio 11 koševa uz dva skoka i dvije asistencije, dok je Davis odigrao 18 minuta i zabio deset koševa. Najbolji strijelac aktualnih prvaka bio je Kyle Kuzma sa 23 koša, dok je Talen Horton Tucker dodao 18.  

Kod Phoenixa najbolji su bili Deandre Ayton sa 21 i Devin Booker sa 16 ubačaja. Dario Šarić nije zaigrao za Sunse.

U ostalim utakmicama New York Knicks su sa 100-93 pobijedili Cleveland Cavalierse, Chicago Bulls su sa 124-103 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a Denver Nuggets su sa 126-95 svladali Portland Trail Blazerse. 

Nova sezona počinje  22. prosinca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.