Agresivni Britanac

Lauda: Hamilton je potpuno poludio!

Foto: AFP
Lauda: Hamilton je potpuno poludio!
13.06.2011.
u 10:19
Već dvije utrke za redom Hamilton svojim potezima, smatra Lauda, dovodi sve u opasnost.
Pogledaj originalni članak

Bivši vozač formule 1 Niki Lauda aludirao je na FIA-u da provede sankcije na Lewisu Hamiltonu zbog njegove lude vožnje za koju smatra da bi nekoga mogla ubiti.

Hamilton je na VN Kanade izletio sa staze nakon sudara s momčadskim kolegom Buttonom, dok su se borili za poziciju još u ranijem dijelu utrke. Dodirivanje njihovih bolida tek se treba istražiti, a Britanac je i na VN Monaca sudjelovao u sudarima pa se Lauda obrušio na njega bez milosti.

- Ovo što je Hamilton napravio ide izvan svih granica. On je potpuno poludio! - kazao je Lauda i dodao:

- Ako ga FIA ne kazni, onda više ne shvaćam ovaj svijet. Jednom se mora stati na kraj takvim šalama, tako se ne smije voziti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mirom
20:33 13.06.2011.

Ali tog \"luđaka \" izgleda kupuje red bull