Slavili 18:0!

Lakić zabio dva, a Mandžukić jedan gol u pobjedi Wolfsburga

Foto: vfl-wolfsburg.de
Lakić zabio dva, a Mandžukić jedan gol u pobjedi Wolfsburga
14.07.2011.
u 23:49
Srđan Lakić (2) i Mario Mandžukić (1) bili su strijelci u pobjedi Wolfsburga u prijateljskoj utakmici protiv austrijskog šestoligaša Bad Kleinkircheima (18:0)
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Wolfsburga pripremaju se u Koruškoj, a u osmoj prijateljskoj utakmici uoči nove sezone izborili su vrlo uvjerljivu sedmu pobjedu protiv Bad Kleinkircheima. Lakić je zabio dva, a Mandžukić jedan pogodak, dok je najbolji strijelac bio Patrick Helmes, koji je četiri puta tresao suparničku mrežu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
Lass
10:26 15.07.2011.

malo trpaju kome stignu, ha?