Godišnja će mu plaća biti 120.000 eura

Kužea će na izborničkoj klupi Albanije zamijeniti Katanec

Foto: Marko Prpić
Kužea će na izborničkoj klupi Albanije zamijeniti Katanec
25.11.2011.
u 18:06
Slovenski trener Srečko Katanec (48) zamijenit će na mjestu izbornika albanske nogometne reprezentacije našeg Josipa Kužea
Pogledaj originalni članak

Albanski mediji prenose da je to gotova stvar, a Katanec će godišnje zarađivati 120.000 eura. Slovenski je trener posljednje dvije godine vodio reprezentaciju UAE-a. Prije toga bio je izbornik Slovenije i Makedonije.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PU
purger58
19:11 25.11.2011.

A nepismena novinara!Ajde ponovo u skolu i nauci \"dobra dstara hrvatska jezika\"! KUZU?

AS
astoria121
19:21 25.11.2011.

ako smo vec kod pismenosti, te dvije recenice koje je slozio, to nije dostojno publikacije. Pa zar ne moze barem jos neke detalje priloziti, a ne ovako. Ali to je standard kod VL-a, uzas od novinara...

DH
dalibor.hren
18:55 25.11.2011.

A tko će zamijeniti Krunu?