Kukoču 8. mjesto na PH

Kukoč: Igralište u Blatu je preteško, u SAD-u mogu više griješiti

Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
Kukoč: Igralište u Blatu je preteško, u SAD-u mogu više griješiti
27.06.2010.
u 20:24
Novi prvak Hrvatske postao je 18-godišnji Puljanin Mario Funčić, koji je u razigravanju pobijedio Luku Karaulu
Pogledaj originalni članak

Toni Kukoč osvojio je osmo mjesto na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske u golfu koje se igralo na terenima Golf i country kluba Zagreb u Blatu. Ubacivši lopticu u posljednju, 18. rupu, uzeo ju je i bacio u obližnje jezero.

– Da je bila dobra lopta, sačuvao bih je za uspomenu. Bila je loša, kao i cijeli drugi dan. Ne, nisam zadovoljan – kazao je Toni Kukoč.

U čemu je bio problem?

– U igralištu. Za mene je to bilo preteško. Na ovim terenima igrao sam samo četiri puta, a to je premalo da bih dobro upoznao svaku rupu. Tamo gdje igram u Americi teren dopušta veći broj pogrešaka nego ovdje – istaknuo je Toni.

Prvog dana bio je peti, no poslije je bio puno zadovoljniji.

– Da, odigrao sam puno bolje. Zato mi je žao što tako dobro nisam odigrao i drugog dana – rekao je Toni, koji još uvijek čeka naslov prvaka Hrvatske.

– Ne znam koje mi je ovo prvenstvo po redu, ali znam da nemam naslov. Nekoliko godina nisam niti igrao jer mi nije odgovarao termin u rujnu kada je bilo prvenstvo. Više mi odgovara kada se igra uoči ljeta – rekao je Kukoč.

Prihvatio je ulogu izbornika hrvatske golferska reprezentacije.

– Istina. Ima zaista velik broj mladića kod kojih se vidi da imaju veliku želju za napretkom. Ti su dečki još uvijek juniori, a ravnopravno se nadmeću sa seniorima. Znam da je golf u Hrvatskoj sport koji je još u povojima. Pokušat ću tim dečkima osigurati što veći broj međunarodnih nastupa, posebice u Engleskoj i Škotskoj te, naravno, u Americi – zaključio je Toni Kukoč, koji će ove godine posjetiti i golferski kamp u Savudriji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.