pomoćnik preuzeo momčad

Krznar mijenja Zokija: Pripremili smo se i na ovu varijantu. Antolić pozvao navijače na Hajduk

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Krznar mijenja Zokija: Pripremili smo se i na ovu varijantu. Antolić pozvao navijače na Hajduk
05.07.2015.
u 16:50
Cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića, poručio je Krznar
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Županijski sud izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću i treneru Zoranu Mamiću odredio istražni zatvor od po mjesec dana, obaveze u vođenju prve momčadi preuzeo je prvi pomoćnik i pomoćni trener Damir Krznar.

- Svima nam je žao što se ovo događa i prije svega bih htio reći da cijeli stručni stožer kao i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića te smo uvjereni kako su nevini za sva djela koja im se stavljaju na teret – rekao je nekoliko sati uoči posljednje prijateljske utakmice u Sloveniji Krznar pa nastavio:

- Što se tiče samog rada, ovaj stožer na čelu sa Zoran je već dugo zajedno, odlično se poznajemo i sve će funkcionirati kao i do sada. Svi znamo što nam je posao, ovih par dana u Sloveniji smo razgovarali i pripremili se čak i za ovu varijantu tako da u ekipi nema panike niti nečega sličnog. Naravno, nama u stožeru i cijeloj momčad će na dnevnoj bazi jako nedostajati glavni trener, no vjerujem da ćemo upravo zbog njega, kao i Zdravka, nastaviti s dobrim igrama i tako im barem na taj način pobjedama malo olakšati cijelu situaciju. Ponavljam, nedostajat će nam i nadamo se da će što prije biti opet s nama, a dok ih nema mi ćemo raditi svoj posao kao i do sada.

Poruku u ime same momčadi hrvatskog prvaka prenio je kapetan Domagoj Antolić:

- Vjerujemo i sigurni smo da su obojica nevini, no naravno da nije ugodna situacija i nadamo se da će uskoro sve biti gotovo, a oni ponovno s nama. Ipak, trenutno je situacija da trener neće biti s ekipom na početku sezone kada nas čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka, no nas par starijih igrača koji smo dulje tu ćemo s našim trenerima držati atmosferu u momčadi kako bismo ostvarili što bolje rezultate – kaže kapetan pa poziva navijače na stadion:

- Siguran sam da će ekipa u svakoj utakmici dati svoj maksimum, ali naravno da bi dečkima bilo puno lakše igrati kada bi publika bila iza nas; puno nam to znači. Zato u ime momčadi pozivam navijače da već od derbija s Hajdukom za tjedan dana, a onda i u europskim i ostalim utakmicama dođu na Maksimir. Ne možemo obećati rezultat jer je to u sportu nemoguće, ali trud koji ćemo uložiti nikada neće biti upitan, a uz pomoć tribina vjerujemo kako niti pobjede neće izostati – zaključio je Domagoj.

>>Zdravku i Zoranu Mamiću određen jednomjesečni pritvor, odbijena jamčevina od 20 milijuna kuna!

>>Modrić istražiteljima potvrdio da je novac išao braći Mamić?

>>Hrvatskom nogometu nije potrebna kozmetička promjena, već drastična, od dna do vrha

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

RA
ravko1952
17:16 05.07.2015.

Navijača će biti na stadionu Dinama više nego ikada. Vjerojatno će doći i onih stotinjak koji su poslužili reoresivnom aparatu na svoju sramotu. Kako netko može zastupati ideje jednog jovanovića, jusipovića, stazića, ostoje itd._?

SV
svzabec
17:21 05.07.2015.

Dolazim na tekmu, dolje sdp i Milanovič!

SO
sonce
17:08 05.07.2015.

Velika galama, preterane laži istina će izaći na dan a neko će najebati. Doći će i hajduk na red. SDP se slabo reklamira. Hrvati će valjda otvoriti oći i reći STOP lažima.