Nemamo potrebe za Španjolcem

Krstanović i Bećo bolji su od Raula

Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Krstanović i Bećo bolji su od Raula
17.07.2011.
u 21:30
Šef Dinama ogradio se od dovođenja Raula uz objašnjenje da ima i bolje igrače.
Pogledaj originalni članak

Spremate li Kruni Jurčiću neko spektakularno pojačanje za Ligu prvaka?, pitamo Zdravka Mamića.

– Mislite na Raula? Ne znam otkud je to procurilo, kako ste do toga došli – bila je prva reakcija.

Potom se odmah ispravio...

– Nemamo potrebu za tim igračem, uostalom, ima 34 godine, prilično je skup, a Beqiraj i Krstanović bolji su od njega. Iskreno, ne vidim potrebu za dovođenjem nikoga, ne znam koji bi to igrač bio prevaga za Dinamo, iako – nikad ne reci nikad. I to eventualno pojačanje ne bi bilo vezano uz plasman u Ligu prvaka nego kao naša želja da stalno izgrađujemo momčad, da se dugoročno pojačavamo – kazao je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
06:07 18.07.2011.

Mamicu....nadam se da jos razgovaras sa Simunicem i njegovim klubom.On bi definitivno bio VELIKO pojacanje.

DU
Deleted user
07:45 18.07.2011.

Slažem se sa svemircem...., još eventualno Šimunić... , ostalo sve kaj vrijedi je turbo skupo a nešto loše kvalitete nema smisla da guši naše klince !!!!