Uoči CSKA-a

Krog i Haydar odlaze iz Medveščaka

Foto: KHL Medveščak
Krog i Haydar odlaze iz Medveščaka
17.09.2014.
u 17:30
Krog je za Medveščak u KHL-u odigrao pet utakmica, a Haydar četiri.
Pogledaj originalni članak

KHL Medveščak Zagreb sporazumno je raskinuo ugovore s napadačima Jasonom Krogom i Darrenom Haydarom, stoji na klupskim internetskim stranicama.

Krog je za Medveščak u KHL-u odigrao pet utakmica, a Haydar četiri i obojica su imali po jednu asistenciju.

- Dolaskom novih igrača odlučili smo završiti suradnju s Krogom i Haydarom. Želimo im sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljujemo na suradnji i nastupima za naš klub - kratko je izjavio sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Spomenimo, kako je u ponedjeljak Medveščak potpisao dva nova mlada napadača, 25-godišnjeg Aarona Palushaja i 24-godišnjeg Jamesa Wrighta.

Dodajmo kako će Medveščak u četvrtak u 20 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova dočekati moćni ruski CSKA iz Moskve koji je dosad ove sezone ubilježio 4 pobjede iz isto toliko susreta.

>>Novi poraz Medveščaka, susret u Ledenoj obilježila tučnjava

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar ivanvard
ivanvard
22:59 17.09.2014.

Pa ne možete usred sezone nekoga samo tako nogirati. Dajte nogirajte diversity manekene.