ON I KOVAČ SU - ČUDO

Križanac: Pretjerujete s kritikama o obrani!

Foto: Tino Jurić
Križanac: Pretjerujete s kritikama o obrani!
10.10.2009.
u 17:56
– Nas dvojica smo čudo. Dobro smo odigrali, imali smo problema s kontrama Katara, ali mi smo posljednji bedem pred vratarom. Nije mi jasna vaša kritika - kazao je Križanac.
Pogledaj originalni članak

Ivica Križanac i Ognjen Vukojević pred novinare su jutros oko 11.40 došli kao da su se tek maloprije probudili. Barem su tako otkrivale crte lica. Stariji i iskusniji Križanac na pitanje kako komentira svoju igru i igru drugog stopera Roberta Kovača protiv Katra, koja je u najmanju ruku bila problematična, uzvratio je:

– Nas dvojica smo čudo. Dobro smo odigrali, imali smo problema s kontrama Katara, ali mi smo posljednji bedem pred vratarom. Nije mi jasna vaša kritika, nas dvojica pričamo tijekom igre, ali se odlično slažemo. I nismo mi primili dva gola zato što smo krivo stajali – držao nam je lekciju nogometaš Zenita.

Temperatura ispod nule
Križanac ima pravo na mišljenje, no nakon što je taj prekaljeni dvojac primio dva gola protiv Katara mislim da je svaki njegov komentar suvišan. Bilo je i malo samokritike:

– Nismo igrali bajno, no dobili smo utakmicu. To je bila pripremna utakmica, rano smo poveli 2:0, imali neke izgledne prilike. To je u nogometu tako.

Što možemo očekivati od utakmice u Astani? Koliko ih poznajete?

– A, o tome možemo pričati sutra, kada ćemo se i početi pripremati za dvoboj u Kazahstanu. Treba vidjeti rasplet prije te utakmice. Sigurno je da je to nezgodno putovanje, tamo je temperatura ispod nule i svakako ćemo morati biti oprezni – rekao je Križanac.

Kazahstan nije Engleska
Hrvatski stoper misli da Kazahstan ipak nije protivnik protiv kojeg bismo trebali imati problema.

– Ah, ljudi moji, pa mi ne idemo na Wembley, ne igramo protiv Engleza! To je Kazahstan. Pa ako ga ne možemo pobijediti, onda i nismo zaslužili dodatne kvalifikacije, nismo zaslužili put u Južnoafričku Republiku – zaključio je Križanac.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
07:00 11.10.2009.

Točno! Ti i Kovač ste čudo, a ti i Šimunić čudovišta.

UB
u_boj u_boj
20:06 10.10.2009.

Covjek je u pravu. a nije \"prekaljeni dvojac\" primio dva gola vec hrvatska reprezentacija. Obrana pocinje u napadu. Ali to gosp. Flak ne razumije jer je on prekaljen u glavi.