LIGA PRVAKA

Kristijan Milaković i Ante Vukičević i pripomogli potapanju Vasasa

Foto: Luka Klun
Kristijan Milaković i Ante Vukičević i pripomogli potapanju Vasasa
24.09.2011.
u 23:03
– Suci su nas izmasakrirali, ali oni ipak nisu krivi za naš poraz. Igrali smo loše, još se nismo ukomponirali do kraja a nedavno smo igrali i Kup, pa smo malo umorni - kazao je hrvatski reprezentativac u Vasasu Miho Bošković.
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Mladosti postigli su još jednu lijepu pobjedu na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka u Zagrebu. S 10:6 nadjačali su ove godine dodatno osnaženi mađarski Vasas. Učinili su to žapci s 11 igrača jer trener Vjeko Kobešćak nije našao priliku da u vatru ubaci i zlatne juniore Miloša i L. Bukiću (oni i još trojica zlatnih mladostaša te izbornik Hrestak dobili su uoči susreta pljesak i bombonjere).

- Igrali smo svom snagom i imali sjajnog Pavića na vratima. Mađari su nam prodali tek dvije kontre a nisu smjeli ni toliko jer smo im u tome pomogli svojim pogreškama - kazao je Kobešćak.

Gosti su imali primjedbe na suđenje koje je otvoreno iznio i hrvatski reprezentativac u Vasasu Miho Bošković:

- Suci su nas izmasakrirali, ali oni ipak nisu krivi za naš poraz. Igrali smo loše, još se nismo ukomponirali do kraja.

I Mladost se još nije posložila, ali smo uočili jedno veliko pojačanje - Kristijana Milakovića. Visok je 203 cm a raspon ruku mu je 220. Kakve li mu sve mogućnosti to pruža, posebno u napadu s igračem više.

Mladost danas u podne igra sa Savonom, za prolaz joj je dovoljan i bod. Riječko Primorje je već osiguralo nastup u Ligi prvaka jer je na turniru u Segedinu pobijedilo beogradsku Crvenu zvezdu s 12:6. Kako je Szeged pobijedio ruski Šturm s 14:13, današnji dvoboj Riječana s domaćinom odlučivat će samo o pobjedniku turnira.

Prolaz su osigurali i naši predstavnici u Kupu Lena Medveščak i Mornar. Medvjedi su jučer na turniru u Tbilisiju, nakon tri pobjede, u predzadnjem dvoboju odigrali neodlučeno 10:10 s domaćim Legamusom iz Tbilisija. Mornari su u Istanbulu postigli i četvrtu pobjedu, 8:7 protiv Panioniosa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.