SJAJNI NOGOMETAŠ

Kristijan Lovrić igra u životnoj formi, leti terenom...

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Gorica - Rijeka
07.04.2019.
u 14:51
Taj dečko igra u životnoj formi, leti terenom, raketira vrata sa svih pozicija, živa napast, jedino manje dodaje...
Pogledaj originalni članak

Ili Rijeka ne zna kako s Goricom ili njenim igračima Jakirovićeva momčad jednostavno nije dovoljna inspiracija. Treći put u svojoj premijernoj prvoligaškoj sezoni, Goričani su nadigrali i svladali državnog doprvaka (1:0), a predvodio ih je još jednom sjajni Kristijan Lovrić. Taj dečko igra u životnoj formi, leti terenom, raketira vrata sa svih pozicija, živa napast, jedino manje dodaje...

Ali dok Gorica pobjeđuje uz njegove golove, koga briga. U 48. minuti zabio je s dvadesetak metara topovski u lijevi kut vratara Sluge, jedinog gostujućeg igrača koji je zaslužio pozitivnu ocjenu. Jer, realno, Rijeka se jučer nije pojavila, vjerojatno bi veći otpor pružila Milanu.

Trener Gorice Sergej Jakirović imao je razloga za zadovoljstvo:

- Odigrali smo savršenu utakmicu. Stavili smo Rijeku od prve minute pod pritisak, a već nakon petnaeste mogli smo voditi 2:0. Drago mi je da su iskoristili priliku igrači koji manje igraju, petoricu smo promijenili u odnosu na prošlu utakmicu i mislim da je to bilo ključno. Idemo dalje, ja nikad nisam prestao vjerovati u plasman u Europu.

Igor Bišćan nije bio previše rječit...

- Nismo se uspjeli prilagoditi na igru Gorice. Čak ni nakon njihova vodstva kad smo pokušali izjednačiti nismo bili dobri. Da, izgubili smo treći put od njih, Gorica nikome ne odgovara, ali dijelom je to i splet okolnosti.

I još malo Lovrić. Trenutak utakmice bio je predivan udarac s 20-ak metara u 39. minuti koji je završio na gredi. Toliko lijep da je zaslužio bar pola gola za umjetnički dojam.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZO
zoranos
15:46 07.04.2019.

Tri zadnja gola je dao na potpuno isti način! Nadam se da je raznovrsniji, jer će ga ubuduće brzo pročitati. Ali svaka čast dečku, odličan mu je taj udarac.