Podrška

Kregar: Udruga Dinamo posluje vrlo neobično

Foto: Goran Stanzl
Kregar: Udruga Dinamo posluje vrlo neobično
12.12.2011.
u 22:09
- Nisam čuo da me Zdravko Mamić prozvao, no moja podrška navijačima Dinama nije slučajna - kazao je Josip Kregar
Pogledaj originalni članak

- Smatram da Udruga Dinamo posluje vrlo neobično, prvenstveno u dijelu u kojem je poštivanje financijskih pravila mutno i vrlo rijetko - dodao je Josip Kregar, redoviti profesor sociologije na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Jon Snow
Jon Snow
07:57 13.12.2011.

Gosp. Kregar zna najbolje kako se ne postuju financijska pravila. Posto na imovinskoj kartici nema nista osim svog broda... A posto je vec bio kao vd gradonacelnika Zagreba i kao direktor posmrtnog poduzeca upetljan u razna nepostivanja financijskih pravila zna o cemu prica...

OD
otac_domovine
08:50 13.12.2011.

Zna Kregar zašto podržava navijače dinama. Isto kao i mnogi prije njega htio bi skupiti pokoji glas. Inače bi ih sociološki okarakterizirao kao huligane i čudio se kao ostali sociolozi zašto ljudi idu na stadione.

Avatar mlijeko
mlijeko
22:22 12.12.2011.

Drži se ti sociologije, a ako ti što nije jasno sada si u Saboru i mjenjaj Zakon o udrugama. Prema postojećem Zakonu Dinamo posluje, a što Zakon mnogo toga dopušta, to je drugi par cipela.