PROBLEMI S MIŠIĆEM

Kreću pripreme za SP: Kovaču glavobolje zadaje ozljeda Strinića

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Kreću pripreme za SP: Kovaču glavobolje zadaje ozljeda Strinića
20.05.2014.
u 22:28
Strinić u srijedu stiže u Zagreb gdje će brigu o njemu preuzeti liječnička ekipa hrvatske reprezentacije. Nakon daljnjih pretraga bit će poznato hoće li Strinić biti spreman za Svjetsko prvenstvo.
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač ostao je na 29 kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zbog ozljede prvi je otpao Ivo Iličević.

U srijedu kreću pripreme hrvatske nogometne reprezentacije, a nove glavobolje izborniku predstavlja ozljeda Ivana Strinića.

Lijevi bek ima problema s mišićem stražnje lože, a prve pretrage nisu previše otkrile u kakvom je stanju. Strinić u srijedu stiže u Zagreb gdje će brigu o njemu preuzeti liječnička ekipa hrvatske reprezentacije. Nakon daljnjih pretraga bit će poznato hoće li Strinić biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Osim Strinića ostalih 28 kandidata je spremno, a za koja će se 23 imena Kovač odlučiti da ih vodi u Brazil bit će poznato dan nakon prijateljske utakmice s Malijem u Osijeku 31. svibnja.

>> Niko Kovač otpisao samo Iličevića: Svima smo dali šansu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar petrolio
petrolio
08:09 21.05.2014.

nikakva šteta ako strinić otpadne, njegove igre u kvalifikacijama bile su katastrofa!

SA
SI aka SI
09:59 21.05.2014.

pa žao mi je svakog sportaša kojem propadne nastup na natjecanju za koje se pripremao godinama. Osim toga, iako nemam visoko mišljenje o Striniću, boljeg lijevog beka, nažalost nemamo. Njegov izostanak bi se mogao nadoknaditi na tri načina: Pranjić kojem defanziva nije jača strana, promjenom sustava na trojicu iza što je još riskantnije ili realno pretumbacijama tipa Ćorluka na lijevom beku.

Avatar Mlinka22
Mlinka22
19:11 21.05.2014.

Strinić ničim nije ni zaslužio da bude na Kovačevom spiosku. S njim ili bez njega, nema neke razlike. To je igrač koji nit je bio, nit je, a nit će ikada i biti reprezentativni kalibar.