NEMA DOGOVORA Priča o Redknappovu pravu prvootkupa Portsmouthovih igrača ne drži vodu

Kranjčar i društvo u Tottenham samo uz Adamsov blagoslov

03.11.2008.
u 17:25
Pogledaj originalni članak

Iako se u otočkim medijima pojavila priča kako je Harry Redknapp pri odlasku iz Portsmoutha dogovorio pravo prvootkupa igrača svoga bivšeg kluba, izvršni direktor "mornara" Peter Storrie poručuje kako su to gluposti, te kako je jedina osoba koja može odobriti odlazak pojedinih igrača novi trener Tony Adams.

Redknapp je već izrazio želju da u siječanjskom prijelaznom roku u Tottenham dovede nekoliko igrača u čiju se kvalitetu imao prilike uvjeriti tijekom vođenja Portsmoutha. Među njima se nalazi i Niko Kranjčar, ali mnogo je izgledniji transfer Lassane Diarre koji je prvi na listi želja novog menadžera kluba s White Hart Lanea.

Tako je People lansirao priču kako je postignut dogovor između Redknappa i Portsmoutha po kojemu će svaka ponuda Tottenhama za nekoga od Pompeyevih igrača biti razmatrana prva i imati veću težinu od ostalih. Izvršni direktor Peter Storrie se na takve tvrdnje prilično razljutio.

- To je smiješno! Cijeli taj članak je smiješan! Nikada nisam s Harryjem pričao o tome tko će, a tko neće napustiti klub, a to vam i on može potvrditi. Imamo jaku momčad, ali Tony Adams jedini ima pravo odlučiti tko mu tu odgovara, a tko ne. I samo će njegova odluka biti uzeta u obzir - poručio je Storrie.

Osim Diarre kojega su već svi preselili u Tottenham, spominju se i Niko Kranjčar, Jermaine Defoe i Sylvain Distin. Teško je za povjerovati kako će toliko ključnih igrača pojačati izravnog suparnika, a još je teže povjerovati da su u Portsmouthu zaista pristali na taj navodni dogovor s Redknappom. Bila bi to zaista lijepa nagrada treneru koji je napustio svoju momčad usred sezone. Sigurno da je imao nekoliko milijuna razloga za to, ali to ne znači da bi kao bonus trebao dobiti i svoje bivše igrače. Stoga je začuđenost Petera Storriea i više nego opravdana, a cijela priča prilično mlaka.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr