PORTSMOUTH

Kranjčar: Adams je pravo rješenje za nas

04.11.2008.
u 20:39
Pogledaj originalni članak

Niko Kranjčar preuzeo je ulogu glasnogovornika nogometaša Portsmoutha, pa je za The News, lokalni dnevnik iz Portsmoutha, objasnio kako igrači vide novog menadžera...

Nedavno pristigli Tony Adams uživa veliko povjerenje u svlačionici svoje momčadi. Hrvatski nogometni reprezentativac epitetima je opisivao njegovu ulogu u klubu, a riječ koja se najviše spominje u odnosu igrača i novog menadžera je - poštovanje. Čini se da ga Adams uživa u velikim količinama od svojih igrača.

- Ne moramo razgovarati o njegovim nogometnim kvalitetama, karijera mu je prepuna sjajnih rezultata. Svi se radujemo zajedničkom radu i nadamo se da će unaprijediti naše rezultate, stojimo u potpunosti iza njega - kazao je Kranjčar o bivšem osvajaču Premiershipa, novom treneru svojem momčadi.

- Odluka o njegovom dolasku bila je klupska, a mi ju podržavamo. Poštujemo novog trenera, to je ono najvažnije. Vjerujemo da možemo zajedno nastaviti bilježiti dobre rezultate. On donosi autoritet koji počiva na njegovom iskustvu i reputaciji. Nije potrebno da netko viče, pa da ga se bojiš. Poštovanje proizlazi iz njegovog nogometnog znanja. Čak i kada je tih znaš da od njega možeš nešto naučiti.

Upitan koliko je zadovoljan načinom na koji momčad u ovom trenutku igra Kranjčar je odgovorio:

- Uopće ne igramo loše. Dajemo sve od sebe i stvaramo mnogo prilika, šteta je samo što ih ne okončavamo pogocima.

Dolaskom novog trenera i to bi se trebalo promijeniti, a lijepo je vidjeti i da Kranjčar uživa veliko povjerenje u očima svog novog stratega.

- Niko je fantastičan igrač i trebam ga u svojoj momčadi - uvjerava Adams.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr