Borussia (D) slavila u Bremenu

Kramarić sjajno počeo nastavak sezone: Zabio za potvrdu Hoffenheimove gostujuće pobjede

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
21.01.2017.
u 17:00
Kramariću je to četvrti ovosezonski pogodak.
Pogledaj originalni članak

Andrej Kramarić odlično je počeo nastavak sezone u Bundesligi. Njegov Hoffenheim u susretu 17. kola gostovao je kod Augsburga, a hrvatski napadač u 64. minuti bio je strijelac za konačan rezultat - 2:0.

Kramariću, koji je u igru ušao u 46. minuti umjesto Ochsa, ovo je četvrti ovosezonski pogodak. Prije njega u strijelce se upisao Wagner (u 47. minuti). 

 

Schalke četiri kola nije znao za pobjedu, a onda je do tri boda stigao protiv Ingolstadta (1:0) i to Burgstallerovim pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Wolfsburg je identičnim rezultatom nadjačao HSV, a strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gomez u 83. minuti. Njemačkom repezentatvicu to je peti pogodak za Vukove ove sezone.

U susretu Darmstadta i Borussije Mönchengladbach mreže su mirovale (0:0) dok je druga Borussija, ona iz Dortmunda, slavila kod Werdera sa 2:1. Schurrle (5') i Piszczek (71') bili su strijelci za pobjednički sastav dok je za domaćina pogodio Bartels (59').  

Kasnije igraju Leipzig i Eintracht. 

Bayern je jučer u prvoj utakmici 17. kola preokretom kao gost svladao Freiburg sa 2:1.

>>Bayern golovima Lewandowskog okrenuo protiv Freiburga

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BU
Bubalamala
09:26 22.01.2017.

"sjajno" lopta ga je udarila u nogu i odbila se u gol !