NAKON AUDIO SNIMKE

Kraj sage: Disciplinska komisija izrekla kaznu za Ivana Bebeka, evo što su odlučili

Kraj sage: Disciplinska komisija izrekla kaznu za Ivana Bebeka, evo što su odlučili
07.10.2021.
u 14:19
Zbog izjava Ivana Bebeka u audiosnimci koja se prošloga tjedna pojavila u javnosti, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je Bebeka Disciplinskoj komisiji koja je potom pokrenula disciplinski postupak i suspendirala Bebeka do konačne odluke
Pogledaj originalni članak

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je održala sjednicu na kojoj je donijela odluku u disciplinskom postupku protiv suca Ivana Bebeka, javlja HNS.

Zbog izjava Ivana Bebeka u audiosnimci koja se prošloga tjedna pojavila u javnosti, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je Bebeka Disciplinskoj komisiji, koja je potom pokrenula disciplinski postupak i suspendirala Bebeka do konačne odluke koja je stigla prije nekoliko trenutaka i glasi: četiri mjeseca bez suđenja! 

"Disciplinska komisija HNS-a na današnjoj je sjednici donijela odluku o kazni te je Bebeku izrečena zabrana obavljanja funkcija u trajanju od četiri mjeseca zbog počinjenja prekršaja povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika", stoji na stranicama HNS-a.

>> Izjave Ivana Bebeka o audiosnimci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar razbojnik404
razbojnik404
14:25 07.10.2021.

Potpuno nakaradna odluka!

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
14:36 07.10.2021.

A šta je krivo rekao... najbolje da hajduk odmah vodi 2:0.

BI
billynik
14:55 07.10.2021.

Smiješno, za što je kažnjen, za istinu, pa zar čovjek ne može imati svoje mišljenje koliko vidim ta izjava nije bila namijenjena javnosti. HNS opet isušuje močvaru?