Dinamovci razočarani nakon remija u Vinkovcima

Kovačić: Zdravko Mamić imao je pravo što nas je napao

Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
Kovačić: Zdravko Mamić imao je pravo što nas je napao
03.12.2011.
u 20:06
- Imali smo već riješeno prvenstvo ali smo sa ove dvije utakmice sve to malo uprskali. Ipak, popraviti ćemo se i sve opet dovesti u red - rekao je Kovačić.
Pogledaj originalni članak

Nakon odigrane utakmice igrači Dinama izlazili su iz svlačionice vidno razočarani remijem u Vinkovcima.

- Mislim da smo nesretno primili drugi gol i to svega tri minute prije kraja utakmice. Igrali smo dobro i imali nekoliko odličnih prilika. Nažalost, golove smo primili iz naših grešaka - rekao je vratar plavih Ivan Kelava.

Razočaran remijem bio je i strijelac izjednačujućeg gola za Dinamo Ibanez.

- Igrali smo dobro i dominirali. Imali smo sto šansi, a oni su iz dva udarca na gol dali dva gola. Poslije svega kući idemo, nažalost, sa samo jednim bodom - ustvrdio je Ibanez koji je ponovno zabio iz slobodnog udarca.

Mladi Mateo Kovačić, koji je još jednom dokazao svoj raskošni talent, rekao je da je poslije svega i on, kao i cijela momčad, tužan te da su nesretno izgubili dva boda.

- U drugom poluvremenu pokazali smo tko smo i što smo. Nažalost, kod toga drugog gola Cibalije ja ne izbacim loptu u aut i onda iz skoka dobijemo gol nekoliko minuta prije kraja utakmice - istaknuo je Kovačić koji smatra da Zlatko Mamić ima pravo što se ljuti na igrače.

- Imali smo već riješeno prvenstvo ali smo sa ove dvije utakmice sve to malo uprskali. Ipak, popraviti ćemo se i sve opet dovesti u red - rekao je Kovačić.

Zahvaljujući treneru Krunoslavu Jurčiću na prilikama za igru koje dobiva Kovačić je rekao da su lošije igre koje Dinamo pruža u zadnje vrijeme više plod nesreće nego pada forme.   

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

OB
-obrisani-
20:16 03.12.2011.

Koliko je tih Mamica..Zdravko,Zoran Mario pa sad neki Zlatko Mamic... >:-))

Avatar mohito
mohito
20:32 03.12.2011.

ma d*** ste dominirali i imali i igrali dobro - ak je ovo dobro, kak onda izgleda kad igrate lose....cibalija vas je nadigrala u svim elementima, imali su par suvislih akcija (za razliku od niti jedne dinamove, i to doslovno niti jedne akcije u 90 minuta), vidlo se da im igra ima neki smisal - ko dinamovcu mi je zal da cibalija nije uzela sva 3 boda jer bi bilo potpuno zasluzeno....

DU
Deleted user
20:08 03.12.2011.

Ne brini Kovačiću gazda će sve riješit u rusanovoj tamo se i onako odlučuje tko je prvak a tko pobjednik kupa.