Njemačka liga

Kovačev Eintracht kod kuće pobijedio Köln

Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Hoffenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Hoffenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Hoffenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Hoffenheim
05.11.2016.
u 21:00
Kramarićev Hoffenheim iznenadio je Bayern u 10. kolu Bundeslige odigravši u Münchenu 1:1, te je još uvijek bez poraza ove sezone
Pogledaj originalni članak

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač,  kod kuće je svladao Köln sa 1:0.

Pobjednički gol zabio je Mijat Gačinović u 5. minuti, a u sastavu Eintrachta nije bilo ozlijeđenog Ante Rebića.

Kramarićev Hoffenheim iznenadio je Bayern u 10. kolu Bundeslige odigravši u Münchenu 1:1, te je još uvijek bez poraza ove sezone. Hoffenheim je poveo golom Kerema Demirbayja u 16. minuti, a Bayern je izjednačio na 1:1 nakon autogola Stevena Zubera u 34. minuti.

Napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić igrao je do 71. minute, a uspio je tek jednom zaprijetiti golu Bayerna, ali je njegov udarac u 23.minuti obranio Manuel Neuer.

 Nakon četiri utakmice bez pobjede, Borussia Dortmund je u gostima dobila Hamburger sa 5:2, a četverostruki strijelac za Borussiju bio je Pierre-Emerick Aubameyang. Alen Halilović nije bio u sastavu HSV-a.

Darmstadt je u gostima izgubio od Bayer Leverkusena sa 2:3, a oba gola za goste postigli su hrvatski igrači. Tako je 23-godišnji hrvatski napadač Antonio Čolak, koji je odigrao drugo poluvrijeme, bio strijelac u 47. minuti, i to mu je treći gol ove sezone. Mario Vrančić iz Slavonskog Broda odigrao je posljednjih 15 minuta, a u strijelce se upisao u 85. minuti.

Za Bayer Leverkusen zabili su Hakan Calhanoglu (32), Julian Brandt (56) i Charles Aranguiz (69), a Tin Jedvaj, koji je u prošlom kolu postigao pobjednički gol protiv Wolsburga, danas je ostao na klupi za pričuve Leverkusena.

Hrvatski napadač Josip Brekalo nije bio u sastavu Wolfsburga, koji je u gostima dobio Freiburg sa 3:0, uz dva gola Maria Gomeza.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NE
neznamja
21:15 05.11.2016.

Gentleman Kovac! Steta sto kod nas takvi nemaju sanse, samo oni koji slusaju cajke i kojima je svaki druga rijec vulgarna.

SS
sokac sa drave
14:35 06.11.2016.

Kako bi bilo da u ime slobode stampe saznamo konacno istinu zasto je vrhunski trener Kovac dobio otkaz u repki.