IVICA KOSTELIĆ NA PUTU

Kostelićev godišnji odmor: gumenim čamcem do Malte

Foto: Zoran Grizelj
Kostelićev godišnji odmor: gumenim čamcem do Malte
13.06.2010.
u 10:41
Najbolji hrvatski skijaš tri će tjedna provesti na Mediteranu, a najduža etapa preko otvorenog mora iznosi 80 milja.
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić krenuo je u avanturu koju smatra dobrim odmorom. U tri tjedna otplovit će na gumenjaku od Rijeke do Malte i natrag.

– To je za mene odmor i promjena životnog stila. Prvi dio puta plovit ćemo skijaški trener Slaven Ružić, jedan fotoreporter i ja, a moj slovenski prijatelj Jaka Medja pridružit će nam se na Siciliji ili u južnoj Italiji – kaže Ivica.

Čamac ima propisanu opremu za plovidbu međunarodnim vodama.

– Dobili smo mar-co 23, čamac dug 7,4 metra, motor od 250 konja, ali i rezervni motor. Pokriveno je kasko osiguranje, a gorivo plaćam sam.

Ruta je iscrtana pažljivo, Ivica već zna gdje će točiti gorivo i ukupno očekuje 70 sati vožnje.

– Najduža etapa preko otvorenog mora trebala bi nam biti 80 milja odnosno četiri sata. U čamcu ćemo imati malo kuhalo da si možemo spremiti nešto toplo. Očekujemo da ćemo usput i nešto uloviti na udicu.

- Najviše ćemo spavati u čamcu, ponekad u šatoru, koji put možda i u postelji na nekoj od postaja – kazao je Ivica prije polaska iz riječke Marine Admiral. (db)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.