ZADAR - S. BELUPO 1:1 Vratar Rodić spasio je goste od poraza

Koprivničanci izvukli bod na Stanovima

02.11.2008.
u 18:11
Pogledaj originalni članak

To je moguće samo u nogometu, i baš ga zbog toga vole! Svi ga vole!

Vole nogomet i Koprivničani i Zadrani, doduše Zadrani su ga do pred kraj utakmice sa Slavenom imali razloga i mrziti, jer kako iskreno voljeti igru u kojoj date gotovo sve, a ne dobijete gotovo ništa.

Tako je iz zadarskog kuta u nedjelju izgledalo sve do gola novog zadarskog džokera Marina Batura, koji je već posustale Zadrane vratio u život prekrasnim pogotkom iz slobodnjaka u završnici utakmice.

A trebao je posljednjeplasirani sastav na tablici Zadar i pobijediti favoriziranog Slavena. Vratnica, više “mrtvih” i niz polušansi, puno više želje i agresivnosti...

No unatoč tome, gotovo ništa do Baturove majstorije nije Zadranima bilo dovoljno za probijanje koprivničkog bunkera, koji je i ojačao nakon 38. minute, odnosno Jajalova gola za vodstvo.

Koprivnički vratar Silvije Rodić svoju je momčad niz puta pred brojnim zadarskim napadima spašavao fenomenalnim obranama. Zadru je doista nedostajalo samo malo da pobjedom dovede u pitanje činjenicu da je posljednjeplasirana, a Slaven s Dinamom po broju bodova prvoplasirana momčad hrvatskog prvenstva.

Po pokazanom na terenu uistinu ništa nije upućivalo na to da je Slaven na prvenstvenoj tablici za 15 bodova bolja momčad. I baš zato što ničim nisu dokazali bodovima izraženu nadmoć, a Zadar nisu napustili pognute glave, i Koprivničani vole i trebaju voljeti nogomet.

Zadranima, pak, osim utjehe zbog dobre igre i jednog boda ostaje i radost što nakon debakla u prvih devet kola već četvrto kolo zaredom nisu poraženi i što su sve bliže kolu u kojem bi mogli mjesto fenjeraša prepustiti nekom drugom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr