NOGOMETNO LUDILO

Grabar Kitarović odjenula hrvatski dres i dala podršku reprezentaciji

Foto: Facebook
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Facebook
Kolinda Grabar Kitarović
12.06.2014.
u 17:35
Pokazala je da nitko ne može odoljeti fami koja se stvorila oko otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva
Pogledaj originalni članak

Nogometna ludnica hvata apsolutno sve pa i HDZ-ovu kandidatkinju za predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović koja je ovom prilikom odjenula hrvatski nogometni dres i to podijelila na svom Facebook-profilu.

Time je željela dati svojevrsnu podršku našim reprezentativcima, ali pokazala je da nitko ne može odoljeti fami koja se stvorila oko otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva.

U tu svrhu nije fotografirala samo sebe već i kolegicu, koja je odjenula dres Brazila, a cijelu galeriju nazvala je "Ma kad se voli, mi smo velesila". Ispod jedne od slika poželjela je sreću našim reprezentativcima. Poruka je jasna, a kao da su je čuli i naši navijači u Brazilu jer internet je prepun fotografija na kojima brazilski i naši navijači poziraju zagrljeni i nasmijani.

>> Pogledajte kako se naši navijači druže s Brazilcima u Sao Paulu

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 79

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:46 12.06.2014.

Bravo Kolinda! Imaš barem 100 glasova mene, obitelji i prijatelja! Neće nam više iz ureda predsjednika govoriti o "regionu", socijalističkim frazama, i sličnim perverzijama.

CA
Catalonia
17:48 12.06.2014.

Naprijed Kolinda,nadamo se nasa buduca predsjednice!!!!

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
17:48 12.06.2014.

Josipović ima šanse ko glineni golub.