DONOSI MAX!

Koja je cijena slave? Brozović i Lovren nastradali su zbog objava na društvenim mrežama

Foto: Instagram
Brozović
Foto: Instagram
Ronaldo
Foto: Instagram
Lovren
Foto: Instagram
Balotelli
Foto: Instagram
Neymar
Foto: Instagram
Khedira
Foto: Instagram
Balotelli
10.10.2016.
u 19:18
Društvene mreže sve su važnije sportašima, pogotovo nogometašima, pa je Cristiano Ronaldo u posljednjih godinu dana imao više od 500 objava na službenom profilu na Instagramu. No, Ronaldo zbog objava nema problema.
Pogledaj originalni članak

U trenucima dok njegov Inter niže sve lošije rezultate, Marcelo Brozović zabavlja se objavama selfieja na Instagramu. Nažalost, odabrao je pogrešan trenutak jer je slike s djevojkom objavio samo sat vremena nakon Interova šokantnog poraza od Sparte (1:3). I zbog toga ga je trener Frank de Boer suspendirao. Cijeli dossier donosi sportski tjednik Max!

– Svi moji igrači moraju shvatiti da su društvene mreže jako bitne, ali mogu biti i opasne. Brozović je izabrao pogrešan trenutak za objavu slika – kratko je objasnio De Boer, koji je suspendirao svog igrača u Ajaxu zato što se na poluvremenu utakmice spojio na Facebook.

Društvene mreže sve su važnije sportašima, pogotovo nogometašima, pa je Cristiano Ronaldo u posljednjih godinu dana imao više od 500 objava na službenom profilu na Instagramu. No, Ronaldo zbog objava nema problema poput, primjerice Marija Balotellija koji je u vrijeme dok je igrao za Inter objavio sliku u dresu omraženog rivala Milana. Zbog toga su mu navijači Intera zviždali na svakoj sljedećoj utakmici...

Zbog selfieja dobio žuti

Balotelli je na društvenim mrežama često objavljivao i golišave fotografije s ljepšim polovicama, no to mu nitko nije uzeo za zlo. Što se ne bi moglo reći za bivšeg igrača Reala, a sada Juventusa Samija Khediru. Naime, njemački reprezentativac objavio je selfie sa safarija po Africi na kojem u pozadini lav jede žirafu.

A znate li koja je selfie fotografija nogometaša bila najdjeljenija u Italiji u 2015.? Ona Francesca Tottija kada je za vrijeme utakmice Rome protiv Lazija zabio gol, otišao po mobitel na klupu, pa napravio selfie s navijačima u pozadini. Nije mu bilo previše žao što je za taj “incident” nagrađen žutim kartonom.

Da društvene mreže mogu biti opasne, shvatio je još jedan hrvatski reprezentativac, stoper Liverpoola Dejan Lovren. On je na Facebooku objavio video kako u automobilu sa suigračima Grujićem i Markovićem pjeva hit Bijelog dugmeta “Ne spavaj mala moja”...

Za Messijem kao lavići

Dečki su pokazali da znaju pjevati, ali to se nije svidjelo liverpoolskoj policiji, koja je pokrenula istragu zato što je Lovren pritom napravio nekoliko prekršaja – snimao je mobitelom za vrijeme vožnje, ali i vozio bez ruku.

Velike simpatije navijača izazvao je selfie koji su prošle godine iz svlačionice Barcelone objavili Neymar i Dani Alves, prije svega zato što su bili polugoli. No, ima i onih kojima se ne sviđa ta “selfiemanija”. Jedan je Roy Keane, legendarni nogometaš i bivši kapetan Manchester Uniteda.

– Kada gledam nogometaše Arsenala, imam dojam da im je najvažnija frizura s kojom će izaći na teren i kakvu će sliku objaviti na društvenim mrežama. Previše njih brine se o tome kakav će selfie opaliti i hoće li imati pločice na trbuhu. Umjesto da se koncentriraju na osvajanje Premiershipa, oni razmišljaju o glupim stvarima. Nogometaši se po tome prilično razlikuju od doba kada sam ja igrao – rekao je Keane.

S time se slaže i izbornik nogometne reprezentacije Jamajke Theodore Whitmore koji je poludio zato što su njegovi igrači nakon poraza 0:1 na Copa Americi protiv Argentine pohitali raditi selfieje s Messijem.

– Izgledali su pomalo smiješno, kao mladi lavići koji jure za majkom...

Cijelu priču pročitajte u novom sportskom tjedniku Max!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TA
TEXAS ARIZONA
22:41 01.11.2016.

A kaj da i ja stavim selfi?Ili Elfi?Ili Seli?