GOSPODIN JÜRGEN

Klopp je rasplakao internet: Pomogao malenom navijaču

Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
Jurgen Klopp File Photo
Foto: Twitter
13.10.2020.
u 18:32
Maleni je dječak odlučio podijeliti svoje muke s nekadašnjim trenerom Borussije Dortmund. Lewis kreće u novu školu pa je nervozan što će se morati prilagoditi na nove klupe, učitelje, prijatelje...
Pogledaj originalni članak

Zamislite ovo: Imate 11 godina i dobijete pismo svog najdražeg trenera iz najdražeg kluba. Uh, koja bi to radost bila. E točno to je doživio i Lewis Balfe, 11-godišnji dječak koji je napisao pismo Jurgenu Kloppu, treneru aktualnog engleskog prvaka Liverpoola, čiji je Lewis veliki navijač.

Naime, maleni je dječak odlučio podijeliti svoje muke s nekadašnjim trenerom Borussije Dortmund. Lewis kreće u novu školu pa je nervozan što će se morati prilagoditi na nove klupe, učitelje, prijatelje... Peti razred je za njega prva velika promjena u životu.

Zanimalo ga je ima li Klopp možda neki savjet za njega kako bi mu bilo lakše. Pravi odgovor samog Jürgena, potpisan, emotivan i iskren zasigurno je iznenadio dječaka.

- Mogu li ti za početak otkriti tajnu? I ja budem nervozan. Da ti budem iskren, bio bih zabrinut da ne postanem nervozan jer kada mi se to dogodi, onda imam priliku tu nervozu i tu energiju pretvoriti u nešto pozitivno - započeo je u pismu Klopp pa nastavio:

- Znam da je neobično za dečka u tvojim godinama misliti da se Liverpoolov trener može osjećati kao i on, ali to je istina - kaže. 

- Iz tvoga je pisma jasno da si jako draga i brižna osoba, a kada imaš te kvalitete teško je izbjeći nervozu. Pitao si me što napravim ako mi igrači postanu nervozni, a odgovor je jednostavan: Samo ih podsjetim na to koliko su mi bitni i koliko ja vjerujem u njih - zaključio je Klopp.

Ipak, ovo nije prvi put da je Jürgen posvetio vrijeme mladim obožavateljima nogometa. Ranije je odgovorio i jednom navijaču jednoga od najvećih rivala Liverpoola - Manchester Uniteda - koji ga je u sjajnom pobjedničkom nizu Liverpoola koji je Klopp zaredao, zamolio da 'izgubi koju utakmicu'. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.