LIGA PRVAKA Brugge bez velikih nada u München

Klasnić napada hrvatsku legiju

Foto: import
Klasnić napada hrvatsku legiju
26.09.2005.
u 16:48
Pogledaj originalni članak

Iako je u Ateni košarkaška goznica, jer Grci su i u drugom najpopularnijem kolektivnom sportu, poslije nogometa, apsolutni europski vladari, navijači Panathinaikosa (koji su ovaj vikend dočekali prvu ovosezonsku pobjedu - Panathinaikos - Panionios 3:0), iako mamurni, večeras (sve utakmice počinju u 20.45 sati) neće propustiti novu sportsku poslasticu, susret svojih ljubimaca s njemačkim Werderom. Stradalnici iz prvoga kruga večeras pišu ispričnicu svojim navijačima, a hrvatska legija u zelenim majicama (Galinović, Bišćan, Šerić, Andrić) najviše će strahovati od Klasnića, koji za Werder igra odlično, redovito se uvrštajući među strijelce i dodavače.

- Protiv Barcelone smo igrali hrabro, imali smo velike prilike i da smo izvukli bod ne bi bilo nezasluženo. No, i prije početka smo svi Barcu vidjeli na vrhu, Panathinaikos i Udinese su naše mete. Vjerujem da ćemo na kraju uspjeti - rekao je nakon dvoboja s Barcelonom Ivan Klasnić.

Club Brugge putuje u München, a Tomislav Butina, koji se nakon upale pluća vratio na vrata, procijenio je situaciju svoje momčadi: - Naša je momčad puno slabija nego lani i svaki bod u skupini bit će vrijedan. Juventus i Bayern su prejaki, a s bečkim Rapidom možemo se boriti za treće mjesto, koje vodi u Ligu Uefe. Juventus bez motora momčadi Vieire (isključen u Bruggeu) dočekuje Rapid, a Robert Kovač, kojemu Capello vjeruje, trebao bi igrati u startnoj jedanaestorici.

Pogledajte na vecernji.hr