ISPRIČAO ZA LOKALNI DNEVNIK

Klasnić: Impresioniran sam svime u Boltonu

Foto: Pixsell
Klasnić: Impresioniran sam svime u Boltonu
19.09.2009.
u 14:23
Ivan Klasnić (29), hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Premierligaša Boltona, dao je intervju za lokalni dnevnik The Bolton News.
Pogledaj originalni članak

U njemu je Klasnić progovorio o svojim dojmovima u klubu, debiju protiv Portsmoutha prošlog vikenda kao i svom zdravstvenom stanju.

- Impresioniran sa svime što sam dosad vidio. Stadion (Reebok) je izvrstan i svi u klubu su jako pozitivni. Sunce je zasjalo od prvog dana kada sam stigao u klub i nastavilo je sjati sve do utakmice s Portsmouthom (gostujuća pobjeda 3-2 prošle subote, op.a.), tako da je to bio vrlo uspješan tjedan – rekao je Klasnić.

- Treninzi su jako dobri i kvalitetni, svi rade s osmijehom na licu što nam je na kraju i pomoglo da dođemo do pobjede kod Portsmoutha. Konačan rezultat je uvijek najbitniji iako mislim da nismo odigrali najbolje tu utakmicu. Dobra smo momčad i definitivno posjedujemo kvalitetu – dodao je hrvatski napadač koji je protiv Portsmoutha odigrao posljednjih dvadesetak minuta.

Klasnić je tada progovorio i o svom zdravstvenom stanju, a novinarsko je pitanje jasno aludiralo na stanje s njegovim transplantiranim bubregom.

- Vrlo je važno a sam dobio sve svoje životne bitke od kojih je ova s bubrezima bila najvažnija od sviju. Mislim da mogu biti ponosan na sebe što sam se vratio nogometu nakon operacije jer želim biti primjer djeci i mladima koji imaju isti problem – zaključio je igrač koji je stigao u Bolton na jednogodišnju posudbu iz Nantesa u posljednjem trenutku ljetnog prijelaznog roka.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.