IZLANUO SE

Khabibov otac otkrio kakva kazna čeka njegovog sina!

Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
13.12.2018.
u 22:12
- Ne znam kako će ovo završiti - započeo je vrlo oprezno razgovor, ali je vrlo brzo otkrio gotovo sve…
Pogledaj originalni članak

Nedavno je Atletska Komisija u Nevadi odobrila odgodu službenog saslušanja i Conoru McGregoru i Khabibu Nurmagomedovu radi makljaže koja se dogodila poslije njihovog međusobnog dvoboja na UFC-u 229 u Las Vegasu, piše Fightsite.

Vjeruje se da bi dvojac trebao dobiti svoje sankcije tek krajem siječnja, što nije dobra vijest za fanove koji žele što prije gledati ovaj dvojac u akciji.

No, očito se iza kulisa odvijaju tajni pregovori između UFC-ovih zvijezda, UFC-a i Komisije. Tako se može zaključiti iz izjava koje je za Sky Sports dao Khabibov otac Abdulmanap. On se, možemo slobodno reći – izlanuo!

Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov

- Ne znam kako će ovo završiti - započeo je vrlo oprezno razgovor, ali je vrlo brzo otkrio gotovo sve…

- Koliko ja shvaćam situaciju, dobit ćemo pola milijuna dolara kazne i možda se Khabib neće moći natjecati sljedećih devet mjeseci - otkrio je Khabibov otac te je dodao:

- Naravno, ovo se nikada nije smjelo niti dogoditi. Sada se samo nadamo pozitivnom ishodu i vedroj budućnosti u drugim borbama koje će nam donijeti mnogo.

Nurmagomedov ima 27-0 u profesionalnoj karijeri. Nije poznato tko bi mu trebao biti sljedeći protivnik jednom kada mu Komisija napokon odredi kaznu i kada ona u potpunosti istekne. Podsjećamo kako Komisija u Nevadi i dalje drži polovicu njegovog milijunskog honorara zamrznutim radi incidenta koji je on inicirao. Jednom kada mu kazna bude izrečena, sredstva će mu biti oslobođena.

>> Pogledajte i gostovanje Hrgovića na Večernji TV-u

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
zimerman
06:35 19.12.2018.

Balija je naucio svog sina da mrzi sve što nije islamsko. Da je normalan musliman nebi nosio bradu koje nose samo vehabije a svi znamo ko su i šta su vehabije i šta je vehabizam