TRadicionalni turnir

Kauri osvojio "Četiri kafića", Ibričić najavio povratak u Hajduk

Foto: Facebook
Kauri osvojio "Četiri kafića", Ibričić najavio povratak u Hajduk
26.12.2015.
u 21:25
- Ja sam uvijek spreman obući bijeli dres, pogotovo sad kada nema nikakvih prepreka. Slobodan sam, spreman sam za razgovore sa svakim, a pogotovo s Hajdukom.
Pogledaj originalni članak

Kauri je po treći put uzastopno osvojio tradicionalni turnir "Četiri kafića", nakon što je u finalu pobijedio momčad Vanille sa 4:3. 

Momčad koja je ovaj turnir osvajala 2013. i 2014. povela je pogocima Mornara i Bradarića, ali su izjednačili Livaja i Tomasov. Kauri potom opet odlazi na dva razlike (Ibričić, Bačelić-Grgić), a do kraja je samo Livaja uspio smanjiti.

Najboljim igračem proglašen je Ivica Mornar iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac s četiri gola je Marin Tomasov iz Vanille, iz koje dolazi i najbolji golman Božidar Radošević.

 - Presretan sam, drago mi je što sam osvojio turnir i nagradu. Možda je žiri bio malo subjektivan, ali neka. Najvažnija je pomoć djeci - kazao je Ivica Mornar nakon što je primio nagradu.

Senijad Ibričić, koji godinama nastupa na ovom turniru, na kraju je najavio mogućnost povratka u Hajduk.

- Ja sam uvijek spreman obući bijeli dres, pogotovo sad kada nema nikakvih prepreka. Slobodan sam, spreman sam za razgovore sa svakim, a pogotovo s Hajdukom.

>>Dinamo ima razloga za brigu, Hajduk nije bio ovako dobar dugi niz godina

 
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KU
kupatilo
22:52 26.12.2015.

a kome ti jos trebas.Istrosen i nikakav gledas da zaradis jos koji euro.Samo osobni interes.Netrebas nam.Imamo mi svoje dice a ti odi u Slobodu iz Tuzle.

SO
sonce
21:36 26.12.2015.

Delaću pa šta si jo, pa nije sezona ljudih glivam, da pišeš takve gluposti.

DH
dalibor.hren
09:38 27.12.2015.

Došao bi razbiti Hajdukovu mladost!? Možda sa sobom dovede i Izeta Fazlinovića?