PUNA DVORANA? Odužimo se Červarovim momcima za sva zadovoljstva posljednjih godina

Kauboji u Ledenoj žele atmosferu iz Višnjika

Foto: import
Kauboji u Ledenoj žele atmosferu iz Višnjika
28.10.2008.
u 15:00
Pogledaj originalni članak

Pet godina reprezentacija Hrvatske nije igrala u Zagrebu. Ministar obrane Denis Špoljarić nada se da će ih dvorana nositi do dva boda. Uvjeren je da su se Zagrepčani zaželjeli rukometa.

Kauboji su vjerojatno još uvijek pod dojmom atmosfere koja ih je nosila u Višnjiku do Olimpijskih igara. Može li se slična atmosfera ponoviti u Ledenoj dvorani.

Ljubitelji rukometa u Zagrebu već su pokazali da znaju napraviti atmosferu, ali uvijek je trebao neki dobar motiv. Mogu li Finci biti taj motiv? Možda nisu Partizan, Flensburg ili San Antonio, ali ovog puta navijači neće doći zbog gostiju. Ovog puta se treba zahvaliti igračima koji su nam priuštili toliko zadovoljstva posljednjih godina. I samo zato dođite u Ledenu dvoranu u srijedu u 18.00 sati i podržite Kauboje u njihovoj prvoj provjeri u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2010. godine u Austriji.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr