Odbojka

Katarina Barun MVP finala talijanskog kupa

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Katarina Barun MVP finala talijanskog kupa
02.03.2015.
u 22:50
- Igralo se u Riminiju, pred 4300 gledatelja. Nekog velikog slavlja nije bilo. Večera, druženje i rano spavanje jer već u srijedu igramo četvrtfinale Challenge kupa
Pogledaj originalni članak

Katarina Barun, hrvatska odbojkašica, osvojila je svoj prvi trofej ove sezone. U finalu talijanskog kupa njezina Novara pobijedila je Modenu sa 3:1, a "barunica" je osvojila 31 bod i zasluženo je dobila pehar za MVP završnog turnira.

- Igralo se u Riminiju, pred 4300 gledatelja. Nekog velikog slavlja nije bilo. Večera, druženje i rano spavanje jer već u srijedu igramo četvrtfinale Challenge kupa protiv njemačkog Schwerinera - rekla je Katarina koja je u Novaru došla ove sezone.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.