HRVATSKI KUP

Karlovčani nakon Hajduka po novi uspjeh

Foto: 'kristina stedul fabac'
Karlovčani nakon Hajduka po novi uspjeh
27.10.2009.
u 12:24
U Varaždinu će sigurno šansu dobiti nekoliko igrača s manjom minutažom, no to nije isprika niti bilo kakav alibi. Idemo na pobjedu, želimo pobijediti i tu nema spora – najavljivao je Igor Pamić još prije susreta s Hajdukom.
Pogledaj originalni članak

No, tada je situacija s igračkim kadrom bila nešto povoljnija - izuzevši Parackog, svi ostali trebali su kandidirati za današnji kup susret s Varteksom.

No, na treninzima i utakmici s Hajdukom ozlijeđeni su Tokić, Redžepi i Vukman, pa je ionako tanak igrački kadar NK Karlovca i dodatno prorijeđen.

Danas će tako startati momčad koja je - završila susret protiv Splićana. Od prve minute prigodu će dobiti Iftić i Štefančić, ne i strijelac pobjedničkog pogotka Redžepi, za kojeg se pretpostavlja da će ipak biti u kadru i u nastavku dobiti prigodu da se, nakon pogodaka Queens Park Rangersu i Hajduku, i treći put proslavi u dresu Karlovca.

Pobjedom u Varaždinu Karlovac bi ostvario najveći kup uspjeh u klupskoj povijesti - četvrtfinale. Tek dva puta u 90 godina postojanja klub je dogurao do osmine finala - 1986. godine pobjedom nad prvoligašem Prištinom 1:0 i prošle godine nakon pobjede na jedanaesterce protiv pulske Istre. Danas je lijepa prigoda za još jedan korak dalje.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.