grad na četiri rijeke

Karlovačka banka na dnu ljestvice

Foto: Nikola Čutuk
Karlovačka banka na dnu ljestvice
19.10.2009.
u 14:50
Prvoligaš iz grada na četiri rijeke već dugo nije bio na tako lošoj poziciji, a vrlo težak raspored tek je djelomično opravdanje.
Pogledaj originalni članak

Četvrtim uzastopnim porazom rukometaši Karlovačke banke pali su na samo dno prvoligaške ljestvice! Nalaze se na podjeli pozicija od 12. do 16., s četiri osvojena boda, koliko imaju i Moslavina, Split, Osijek i Medveščak.

Susret sedmog kola tako je na neki način ispao i simboličan, jer najugodnije iznenađenje prvenstva, Buzet, svladao je na svome parketu s 22:20 najneugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka prvenstva - Karlovačku banku.

Karlovčani su odlično odigrali prvo poluvrijeme, no u drugom nisu uspjeli spriječiti još jedan poraz, dijelom i zbog lošeg suđenja, barem tako tvrde u klubu.

Istina je da karlovačkim rukometašima dosad nije išao na ruku vrlo težak raspored, no to je tek djelomično opravdanje. I sljedeće dvije utakmice bit će vrlo teške, pa, ako pretpostavimo da je gotovo nemoguće očekivati uspjeh u Čakovcu, domaći susret protiv Varteksa postaje iznimno važan, gotovo ključan susret prvog dijela sezone.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.