DALMATINSKI DERBI

Karačić: Poštujem Hajduk, ali vjerujem u našu pobjedu

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/Pixsell
Karačić: Poštujem Hajduk, ali vjerujem u našu pobjedu
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.04.2010.
u 12:10
- Uvijek smo se nakon poraza vratili na pravi kolosijek, vjerujem da će tako biti i protiv Hajduka, dečki su to zaslužili - kazao je Karačić.
Pogledaj originalni članak

Prvi susret tromeča Hajduka i Šibenika na rasporedu je večeras na Šubićevcu. U uvertiri za finale Kupa, domaći trener Karačić neće moći računati na nekoliko igrača. Vidić odrađuje kartone, Jurčević je operiran, a Ermin Zec još uvijek osjeća zadnju ložu.

Ipak, šibenskom strategu bitnije je da na bosanskog golgetera može računati u Kupu.

- Vidjet ćemo hoćemo li ući u rizik sa Zecom večeras pa ne daj Bože da ga izgubimo za srijedu. Odluku ćemo donijeti zajednički - kazao je Karačić te ipak istaknuo važnost pobjede protiv Hajduka.

Splićani su im u prošlom kolu pobjegli za tri boda te su sada četvrti na ljestvici Prve HNL, a grčevito žele izboriti Europu.

- Ova utakmica je sigurno od posebnog značenja jer izgubili smo utakmicu u Vinkovcima u zadnjoj sekundi i Hajduk nas je pretekao. Bez obzira na vrijednost Hajduka, ja vjerujem, i bez obzira na njihovo dizanje u formi, da se mi imamo pravo nadati kako ćemo se vratiti na onu poziciju na kojoj smo bili i na kojoj su moji dečki zaslužili biti jer su to pokazali u velikom broju utakmica jesenskog i proljetnog dijela sezone. Vjerujem da uz sve probleme koje imamo, uz putovanja tri teška koja su za nama, ritam srijeda – subota, probleme sa igračkim kadrom, da smo nakon utakmice sa Cibalijom dobili saznanje u širini igračkog kadra i to je bogatstvo za klub, za same igrače i za nas iz struke. Uvijek smo se nakon poraza vratili na pravi kolosijek, vjerujem da će tako biti i protiv Hajduka, dečki su to zaslužili - prenose Karačićeve riječi službene stranice Šibenika.

Na utakmici se očekuje velik broj Torcidaša, a brojne će biti i snage reda i mira.

- Molio bih i Funcute i Torcidu da svatko bodri svoje, ali da poštuje drugi klub - zaključio je Karačić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mitar
17:18 17.04.2010.

Pitanje?Smije li mali Šibenik pobijediti velikoga hajduka?Odgovor je tipican Titin NE

MI
mitar
14:37 17.04.2010.

Hajde bolan Karacicu tebi draze njihovo govno nego da si prvak svijeta