Giorgio Chiellini

Kapetan Juventusa na društvenim mrežama se pohvalio kako je primio "booster" dozu

Foto: Screenshot Twitter
Kapetan Juventusa na društvenim mrežama se pohvalio kako je primio "booster" dozu
03.12.2021.
u 11:15
Većina nogometaša Serie A je cijepljena, ali nakon šest mjeseci učinkovitost cjepiva pada pa dolazi vrijeme kad bi trebali primiti treću dozu.
Pogledaj originalni članak

Kapetan Juventusa i talijanske reprezentacije Giorgio Chiellini objavio je da je primio i treću dozu cjepiva protiv koronavirusa, tzv. "booster" dozu, objavili su talijanski mediji.  

Ujedno, Chiellini je pozvao sve građane da odigraju svoju ulogu u borbi protiv pandemije koronavirusa: "Zahvaljujući cjepivu i zaštitnim maskama borimo se da se vratimo u normalu. Svi bi morali odigrati svoju ulogu, cijepite se za vaše dobro i da bi zaštitili one koji spadaju među ugroženije". 

Većina nogometaša Serie A je cijepljena, ali nakon šest mjeseci učinkovitost cjepiva pada pa dolazi vrijeme kad bi trebali primiti treću dozu. To je vidljivo u nekoliko slučajeva kad su pozitivni bili Romini igrači Bryan Cristante, Gonzalo Villar i Felix Afena-Gyan, te Mattia Destro i Diego Demme iz Napolija.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.