DOBIO I VELIKO PRIZNANJE

Kakvu su sjajnu ponudu odbili za Hrvata i pokazali koliko ga cijene

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ivan rakitić Andrej Kramarić Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
Andrej Kramarić
17.05.2018.
u 07:23
Kicker je ujedno dao i veliko priznanje hrvatskom nogometašu uvrstivši ga u najboljih 11 netom završenog prvenstva.
Pogledaj originalni članak

Iza Andreja Kramarića je sjajna sezona u Hoffenheimu koju je završio s 13 golova i osam asistencija.

Direktor kluba Alexander Rosen je otkrio kako je klub u zimskom prijelaznom roku odbio ponudu od 30 milijuna eura za njega.

- Imali smo u zimskom prijelaznom roku na stolu ponudu od više od 30 milijuna eura za Kramarića. I to iz Italije - otkrio  Rosen te dodao:

- Njegov odlazak nikako nije bio opcija za nas!

No, ljeto bi moglo ponuditi drugačiju priču, za Kramarića je zainteresiran Bayern.

- Što će biti dođe li ponuda od 50 milijuna za njega? Ne znam! Postoje određene granice kad se stvari više ne mogu zaustaviti - zaključio je za Kicker Rosen.

Kicker je ujedno dao i veliko priznanje hrvatskom nogometašu uvrstivši ga u najboljih 11 Bundeslige  netom završenog prvenstva.

Idealnih 11: Casteels (Wolfsburg); Boateng (Bayern), Naldo (Schalke), Hummels (Bayern) - Bender (Leverkusen), Schulz (Hoffenheim), Aranguiz (Leverkusen), Rodriguez (Bayern) - Kramarić (Hoffenheim), Lewandowski (Bayern), Gnabry (Hoffenheim)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ŠO
šolman
09:52 17.05.2018.

Nije mi jasno: Kramarić malo igra malo ne igra, nije standardan u postavi i sad odjednom u idealnoj jedanaestorici Bundeslige? Iskreno bih volio da je tako dobar igrač...

Avatar Sokol
Sokol
08:31 17.05.2018.

Ma možeš misliti kako su odbili takvu ponudu? Pa tko bi za Kramarića dao više od 35 milijuna. Kako se ljudi daju lako prevariti.