Potrebna operacija

Kakva loša vijest za Červara! Duvnjak pauzira devet mjeseci, propušta i EP u Hrvatskoj!?

Foto: Reuters
Duvnjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
Foto: Reuters/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
Foto: Reuters/PIXSELL
2016 Rio Olympics - Handball - Preliminary - Men's Preliminary Group A Denmark v Croatia - Future Arena - Rio de Janeiro, Brazil - 11/08/2016. Domagoj Duvnjak (CRO) of Croatia and Ivan Pesic (CRO) of Croatia react. REUTERS/Shannon Stapleton FOR EDITORIAL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Rukometna utakmica, Hrvatska - Katar. Domagoj Duvnjak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Handball WM M?nner: Kroatien - Saudi Arabien, Vorrunde, Gruppe C, 1. Spieltag am 13.01.2017 in der Kindarena in Rouen (Frankreich). Kroatiens Domagoj Duvnjak wirft. Foto: Marijan Murat/dpa | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
22.03.2017.
u 14:36
"Zvijezda Kiela dvojbena je za nadolazeći susret protiv Rhein Neckar Lowena u Ligi prvaka, ali i za ostatak 2017.!
Pogledaj originalni članak

Domagoj Duvnjak, najbolji hrvatski rukometaš, ima sve većih problema s koljenom. Već na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj Dule nije bio pravi, jedva je igrao neke utakmice, a izbornik Željko Babić morao ga je dosta odmarati.

Kako je ritam u rukometu prilično žestok, Duvnjak je vrlo brzo morao u pogon u klubu, a njegovi problemi ne samo da su se nastavili, već i pogoršali. Handball Planet piše kako je bol postala neizdrživa.

"Zvijezda Kiela dvojbena je za nadolazeći susret protiv Rhein Neckar Lowena u Ligi prvaka, ali i za ostatak 2017.! Ako sada ode na operaciju, Duvnjak bi mogao izbivati od šest do devet mjeseci. Ako ne ode odmah na operaciju, Duvnjak bi mogao propustiti Europsko prvenstvo koje je na rasporedu u siječnju sljedeće godine", piše Handball Planet.

Ne treba uopće posebno naglašavati kakav bi to udarac bio za Hrvatsku koja sljedeće godine kao domaćin EP-a napada najsjajniju medalju. Lino Červar tek je sjeo na klupu reprezentacije, a već se susreće s velikim, ozbiljnim problemom. Jer, igra s Duvnjakom, jedim od najboljih igrača svijeta, i bez njega potpuno je različita.

U narednim danima Duvnjak i njegov liječnički tim trebali bi donijeti odluku na koji način će riješiti nastali problem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Matija12
00:44 23.03.2017.

Kad sam ja išo u školu 3+9 je bilo 12, znači pauzira do 12. mjeseca, ne do 2. ...

LU
lukivoda
19:19 22.03.2017.

kaj je u drugom stanju?