VRBANOVIĆ I BREZNI PITAJU

'Kako namjestiti raspored ako ga određuje ždrijeb?'

Foto: Antonio Bronić
'Kako namjestiti raspored ako ga određuje ždrijeb?'
29.09.2009.
u 15:49
Jedna nespretna Šurjakova izjava – da je namješten raspored igranja u Prvoj HNL (“Mi smo u dva mjeseca imali sva najteža gostovanja u ligi, dok je Dinamo sve utakmice igrao u Zagrebu i okolici, izuzev u Zadru”) – izazvala je čuđenje u Maksimiru.
Pogledaj originalni članak

– Ne znam bih li uopće trebao komentirati takvo što – najprije je “kočio” Dinamov direktor Damir Vrbanović.

A onda je ipak kazao:

– Raspored se određuje ždrijebom, a Dinamo je, kao prvak, izabrao broj jedan. Šurjaku na znanje: mi time ne određujemo raspored igranja, a najmanje nas zanima s kim počinjemo prvenstvo i čijega suparnika preuzimamo.

Reagirao je i povjerenik natjecanja Josip Brezni, također iznenađen Šurjakovim nepoznavanjem problematike.

– Raspored igranja oduvijek se određuje ždrijebom, a prvak ima pravo izabrati svoj natjecateljski broj. Dinamo je izabrao broj jedan, koji donosi prve dvije utakmice na domaćem terenu – kazao je Brezni.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
maraton
16:05 29.09.2009.

Sve dok u Hajduku ne zatvore usta Mamiću bit će ovako a to je jednostavno.

CR
Crobbbex
19:22 30.09.2009.

nadam se da imate dostojanstva pa necete maknut moje iskreno misljenje ispod ovog clanka

KR
kruni
16:40 29.09.2009.

kada nemogu na terenu i na sportski nacin onda pocnu pljuvati na svakakve nacine , ali sto ces takav smo narod svi nam krivi i svi protiv nas jedini mi posteni, tak ce isto biti i obratno kada dinamu ne bude islo . Jesmo jadni , nek nas bude sram i stid a pogotovo sportske djelatnike koji tako nesto izgovore ,treba im zabraniti raditi u javnosti .