MOGLO JE BITI GUSTO...

Kako je Mamić uplašio dinamovce: Srećom, imamo dobru vijest...

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Kako je Mamić uplašio dinamovce: Srećom, imamo dobru vijest...
07.03.2021.
u 21:40
Nedostaje milijune vrijedan stoper - mladi Joško Gvardiol. Gdje je? Što mu je?, zapitali su se dinamovci. Imamo dvije stvari za reći na to, jednu lošu i jednu dobru
Pogledaj originalni članak

Dinamo je na Maksimiru protiv Rijeke u sklopu 24. kola Prve HNL slavio rezultatom 2:0. Strijelci su bili Ivanušec u 27. i Oršić u 65. minuti, a pobjeda domaćina nije bila upitna niti u jednom trenutku, unatoč dobrom otporu Rijeke kojoj je na klupi novi trener - Goran Tomić - donedavni strateg Lokomotive. 

Iako ih u četvrtak čeka odlazak u London i utakmica s tamošnjim velikanom Tottenhamom kojega predvodi jedan jedini Jose Mourinho - The Special One, Mamić nije štedio svoju momčad. Na travnjak su istrčali najbolji. 

Među prvih 11: Livaković - Ristovski, Lauritsen, Theophile, Leovac - Jakić - Ivanušec, Majer, Ademi (c), Oršić - Petković. Zamjene: Zagorac, Čabraja, Tolić, Burton, Mišić, Franjić, Atiemwen, Gavranović i Kastrati. 

Tako je danas izgledao popis dinamovaca. Sva oružja Zorana Mamića. Sva, osim jednog. Nedostaje milijune vrijedan branič - mladi Joško Gvardiol. Gdje je? Što mu je?, zapitali su se dinamovci. Imamo dvije stvari za reći na to, jednu lošu i jednu dobru. 

Loša je da se radi o ozljedi i to kvadricepsa koju je Joško zadobio na jučerašnjem treningu, a dobra je da je ozljeda lakša i da ga je Mamić s popisa izostavio preventive radi. Dakle, da se zaključiti kako će skorašnji 'Nijemac' nastupiti u četvrtak protiv Spursa na sreću svih simpatizera modroga kluba. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige

Doduše, dobar je posao danas odradila momčad Dinama i bez Gvardiola, ali njegov doprinos momčadi i doza sigurnosti su neosporni pa je veliki plus bude li Dinamova liječnička služba uspjela zacijeliti ozljedu do četvrtka i Mamić bude imao na raspolaganju dragulja sa Srednjaka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FR
freeshooter
22:16 07.03.2021.

Mi nemamo ama baš nikakav imperativ, i uz poraz smo dobitnici, od nas nitko ne očekuje pobjedu i prolaz, nitko ne vjeruje, do nas samih, mi smo ti koji vjerujemo u snagu današnjeg dinama, ekipu i Zokijevo vodstvo, i hrabrosti da ide na pobjedu protiv svakog i ugradi taj pobjednički mentalitet u dečke, time najvažnije, i dečki su sada svjesni te svoje snage i time željni tog uspjeha, i željni tog iznenađenja, zato vjerujem u veliki rezultat , ova ekipa to može, ovaj trener zna...idemo dalje, do kraja...ale ale dinamo ale...

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
17:30 08.03.2021.

Na srećuvsvih Dinamovaca i na nesreću prčijaša (svastičara).

DU
Deleted user
11:17 09.03.2021.

Is'sa ti Boga, kad ce već jednom ovaj mlađi Maminjo završiti u prdekani ???