U NAJGORI TRENUTAK

Kakav peh: Kranjčar se ozlijedio, upitan nastup u Srbiji i transfer

Foto: Dynamo Kiev
Kakav peh: Kranjčar se ozlijedio, upitan nastup u Srbiji i transfer
15.07.2013.
u 12:50
Niko je zadobio rupturu mišića na treningu kijevskog Dinama i imat će stanku će barem mjesec dana
Pogledaj originalni članak

Hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara opet je snašla ozljeda! Na treningu Dinama iz Kijeva 'zaradio' je rupturu mišića zbog koje će morati pauzirati više od mjesec dana, što bi značilo veliku mogućnost da propusti kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije 6. rujna u Beogradu.

Iako će dotada ozljeda biti zaliječena, teško da će Kranjčar biti u top formi, a izbornik Štimac računat će samo na one najspremnije.

Da stvar za Niku bude gora, ozljeda je zaustavila i njegov eventualni transfer u moskovski Lokomotiv. Posljednjih dana pisalo se kako novi trener Leonid Kučuk želi dovesti Kranjčara na jednogodišnju posudbu, no sada od toga vjerojatno neće biti ništa.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.