TALIJANI TVRDE:

Kakav bi to vezni red bio: Srbin i Hrvat dolaze vratiti velikana u europski vrh

Foto: DPA/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergej Milinković-Savić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Mateo Kovačić i Luka Modrić
23.04.2019.
u 13:25
Za ovaj dvojac Inter bi vjerojatno trebao odvojiti i više od 100 milijuna eura, a kao jedan od onih čijom bi prodajom talijanski klub došao do novca jest i Ivan Perišić
Pogledaj originalni članak

Senzacionalnu vijest danas su objavili talijanski mediji. Čini se kako će Inter učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se vratio u borbu za europske trofeje. 

Tuttosport piše kako je Interov direktor Beppe Marotta pripremio popis igrača koje žele dovesti u Milan ovoga ljeta.

Prema njima, Marotta želi prije svega pojačati sredinu svoje momčadi, a jedini koji bi mogao ostati siguran jest Marcelo Brozović. Njemu Talijani žele pridružiti dva velika imena, a spominju se ​İlkay Gündoğan, Lorenzo Pellegrini i Nicolo Barella, ali ipak su pažnju privukla dva igrača uz pomoć kojih bi se Inter sigurno približio Juventusu – Sergej Milinković-Savić i Mateo Kovačić.

Za ovaj dvojac Inter bi vjerojatno trebao odvojiti i više od 100 milijuna eura, a kao jedan od onih čijom bi prodajom talijanski klub došao do novca jest i Ivan Perišić.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši igrači

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
16:27 23.04.2019.

Hrvat da. A Srbi nemaju pojma o nogometu. Ali glavno da se Srbin pojavi u naslovu, što većim slovima to bolje. Svaki put kad otvorim VL prvo tražim vijesti o srbima, pročitam naslov i povraćam. Ovo svakodnevno maltretiranje hrvata sa srbima je kontraproduktivno

BI
billynik
15:00 23.04.2019.

Koji ste vi bolesnici, opet bratstvo i jedinstvo

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
19:31 23.04.2019.

hahahahahahaha pola vijesti iz pašaluka