Laskavi kompliment

Kaiser Franz: Borussijin Götze je njemački Messi!

Foto: NPH/Pixsell
Kaiser Franz: Borussijin Götze je njemački Messi!
07.08.2011.
u 16:43
Laskavi je kompliment dobio ofenzivni veznjak dortmundske Borussije Mario Götze (19)
Pogledaj originalni članak

I to ni manje, ni više nego od velikog Franza Beckenbauera koji je tinejdžersko čudo iz aktualnog njemačkog prvaka usporedio s najboljim nogometašem svijeta.

- Nemoguće je zaustaviti ga! Nitko ne igra tako dobro kao Götze. Ima iste karakteristike kao Lionel Messi u smislu tehnike i razumijevanja nogometa. Igra prema instinktu, baš kao Messi, a protivnike prelazi kao da ih nema - sipao je hvalospjeve na račun mladog igrača Beckenbauer.

- Gode takve pohvale, ali uspjesi Borussije su mi na prvom mjestu. Uostalom, ponekad poželim da me nitko ne zna jer više ni u kino ne mogu ići - istaknuo je Götze čija je igra protiv HSV-a u petak izmamila uzdahe čitave Njemačke.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
Dondado
04:39 08.08.2011.

Mrzim usporedbe igraca sa drugim novi messi novi iniesta bla bla mali igra fenomenalno ali nikad nece bit messi a messi nikaf maradona itd.

DR
dragogera
13:30 08.08.2011.

mali je stvarno dobar,al njemci uvijek vole pretjerivat,pa je tako neuer najbolji golman na svjetu(meesi u rukavicama su ga zvali),müller bolji od riberya,heynkes bolji od van gaala,bayern jednako dobar ko i barcelona-petersen bolji od olica