Savjet Bayernu

Kahn: Prodajte Riberyja za 50 milijuna eura

Foto: AFP
Kahn: Prodajte Riberyja za 50 milijuna eura
13.04.2010.
u 11:47
Bivši vratar njemačke nogometne reprezentacije i minhenskoga Bayerna Oliver Kahn savjetovao je svoj bivši klub neka se odrekne usluga Francka Riberyja, odnosno da ih dobro unovči...
Pogledaj originalni članak

Francuski nogometaš pod važećim je ugovorom s Bavarcima do kraja ove i cijelu sljedeću sezonu. Unatoč ozljedama koje su mu dobrano poremetile ritam, Ribery je i dalje cijenjen nogometaš čija se vrijednost na tržištu kreće oko ili iznad 50 milijuna eura.

Oliver Kahn smatra da Bayern ne bi smio propustiti priliku za zaradom budući da se jagma oko francuskog veznjaka ne stišava (Real Madrid, Chelsea, Manchester City), a tim bi se sredstvima moglo dovabiti dva ili tri vrhunska nogometaša koja bi odlazak Riberyja trebala učiniti manje bolnim.

- Takav novac dobro bi došao klubu, 50 ili 60 milijuna eura dobra su investicija i tim bi se novcem sastav mogao dobro ojačati dvama ili trima pojačanjima. Primjerice, desnim krilom i središnjim braničem - veli Kahn uz zaključak:

- Platiti sto milijuna eura za nekoga puka je fantazija. Ne mogu si zamisliti da će itko za Riberyja dati više od 50 milijuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.