Nogometna korupcija

Južnu Koreju potresa afera "Offside" - šest uhićenih igrača, jedan se ubio

Foto: AFP/Pixsell
Južnu Koreju potresa afera "Offside" - šest uhićenih igrača, jedan se ubio
03.06.2011.
u 13:23
Predsjednik Azijske nogometne federacije Mohamed bin Hammam ne bori se sprati ljagu samo sa svojega imena
Pogledaj originalni članak

Već i s imena svoje organizacije, budući da u Južnoj Koreji buja tamošnja afera "Offside". Šest je nogometaša dosad uhićeno zbog namještanja utakmica, kao i dva kladioničara, koji su optuženi za primanje novca kako bi namjestili utakmice.

Jedna bivša zvijezda korejske lige povezana sa skandalom pronađena je prošloga tjedna mrtva u svome stanu. Navodno je počinila samoubojstvo.

U pokušaju da suzbije korupciju, glavni tajnik korejske K-lige Ahn Ki-Heon objavio je moratorij - odnosno prema svim nogometašima koji od 1. do 13. lipnja iznesu svoja saznanja o namještanjima utakmica postupat će se blago.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PB
predrag borna
14:59 03.06.2011.

Kladite se na zbroj golova pa neka namještaju koliko žele...