Serie A, 31. kolo

Juventus pobjedom kod Palerma izbio na vrh poretka

Foto: NPH/Pixsell
Juventus pobjedom kod Palerma izbio na vrh poretka
07.04.2012.
u 20:35
Torinski je klub na Siciliji došao do 17. pobjede u sezoni, a zanimljivo je da još nemaju poraza u prvenstvu!
Pogledaj originalni članak

Torinski Juventus ponovo je zasjeo na vrh tablice talijanskog nogometnog prvenstva. Stara dama je u 31. kolu Serie A pobijedila Palermo u gostima 2:0 te preuzela vodstvo u poretku iskoristivši domaći posrtaj Milana s Fiorentinom (poraz 1:2). Budan je za domaćine ušao u igru u 62. minuti, no nije se uspio upisati u strijelce.

Pogotke za Juve postigli su branič Bonucci u 56. te Quagliarella u 69. minuti. Juventus je tako nastavio fantastičan niz bez poraza. Naime, crno-bijeli i dalje nisu izgubili u ovoj sezoni Serie A. Osvoji li Juve naslov, bit će to njihova prva titula nakon 2003. godine (ne računajući naslove iz 2004. i 2005. koji su im oduzeti u aferi Calciopoli)

Poredak: Juventus 65, Milan 64, Udinese 51, Lazio 51 (-1), Napoli 48 (-1)...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
21:12 08.04.2012.

Juve