Ministar obrane

Juventus i Roma žele dovesti Vedrana Ćorluku

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Juventus i Roma žele dovesti Vedrana Ćorluku
15.06.2012.
u 11:07
S obzirom na to da je Ćorluka nezadovoljan svojom minutažom u Tottenhamu, njegov rastanak od White Hart Lanea čini se izvjesnim
Pogledaj originalni članak

"Ministar obrane" hrvatske reprezentacije, kako ga je Bilić nazvao, Vedran Ćorluka svojim je nastupima na Europskom prvenstvu skrenuo pozornost na sebe.

S obzirom na to da je Ćorluka nezadovoljan svojom minutažom u Tottenhamu, zbog čega je ovu polusezonu proveo na posudbi u Bayeru, njegov rastanak od White Hart Lanea čini se izvjesnim.

Prema pisanju talijanskih medija, za našeg reprezentativnog braniča zainteresiran je Juventus koji bi ga rado doveo u Torinu. Najveću konkurenciju, nastavljaju talijanski mediji, u toj nakani imat će u Romi koja je također "zagrizla" za Ćorluku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
21:30 15.06.2012.

..... Čarli je baš super odigral protiv Taljana, auuuuuuuuuuuu. Juventus ga nebi uzeo ni besplatno, budite sigurni!