novi trener zadrana

Jusup napustio Široki (i) zbog osobne osvete

Foto: 'Tomislav Milicevic/Vecernji list'
Jusup napustio Široki (i) zbog osobne osvete
21.01.2010.
u 15:18
Danijel Jusup, jedini zadarski i hrvatski osvajač prstena NLB lige, novi je trener košarkaša Zadra. S Pinom Grdovićem i Jokom Vrankovićem, kako je izvijestio direktor kluba Zdenko Mičić, Zadrani se nisu uspjeli dogovoriti, a onda su nazvali Jupu, trenera Širokog.
Pogledaj originalni članak

– U Širokom to nisu dobro prihvatili, ali ja sam Zadranin i zbog svog kluba odlučio sam se vratiti se u Zadar i ne tražiti mnogo novca. Kada me prije devet godina htjela Cibona, nisam želio otići, iako sam i tada sa Širokim imao dogovor, a oni su me za mjesec dana otpustili – o moralnosti svog poteza jučer je na predstavljanju govorio Danijel Jusup.

Čelnici Širokog bili su zaprepašteni potezom. Jusup je, uz to, morao odgovoriti i na upit kako misli funkcionirati s nositeljima zadarske ekipe Damirom Rančićem i Hrvojem Perićem, koje je prije gotovo pet godina suspendirao, odnosno izbacio iz momčadi Splita.

– Od njih očekujem znatno veći angažman nego u vrijeme kada su bili u Splitu.

Dvojac danas zadarskih igrača rekao je pak kako najradije ne bi ništa komentirao!

U svakom slučaju, na njih dvojicu, ali i na sve ostale igrače, od kojih zadarska publika neke osporava, Danijel Jusup računa uoči dviju odlučujućih utakmica u regionalnoj ligi. – Nemam namjeru nikog udaljiti iz ekipe. Imamo težak raspored da bismo dohvatiti Final four – rekao je Danijel Jusup.

Nedavno, točnije u prošlom kolu, Jusup je sa Širokim uvjerljivo u Zadru izgubio od Tihomira Bujana, bivšeg Sagadinova pomoćnika, no iako se spominjalo bi Bujan mogao biti i stalno rješenje za klupu Zadra, on, prema svemu sudeći, kako nam je i sam rekao, neće ponovno biti Jupin pomoćnik. Danijel Jusup potpisao je ugovor sa Zadrom do kraja sljedeće sezone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.