stiže besplatno?

Jurica Vranješ na meti Nürnberga

Foto: Goran Stanzl
Jurica Vranješ na meti Nürnberga
26.12.2009.
u 15:40
Novi trener Bundesligaša Nürnberga Dieter Hecking pokušat će uz pomoć sportskog direktora Martina Badera ojačati momčad u siječanjskome prijelaznom roku dvama pojačanjima.
Pogledaj originalni članak

Oba nogometaša su vezni igrači, a onaj defenzivni jest 29-godišnji Hrvat Jurica Vranješ, Osječanin koji je u Werderu izgubio minutažu i povjerenje trenera Thomasa Schaafa.

S obzirom na recesiju koja vlada i u nogometnim krugovima, u bavarskom klubu vjeruju da bi Vranješa mogli dobiti čak i besplatno, piše nirnberški Abendzeitung. Navodno bi ga u bremenskom klubu pustili samo da oslobode budžet njegova ugovora, koji važi do ljeta 2011. godine.

Vranješu bi bavarski klub, koji nakon jesenskog dijela prvenstva drži pretposljednje, 17. mjesto ljestvice, bio četvrti u bundesligaškoj karijeri. Ranije je bivši hrvatski reprezentativac igrao za Bayer Leverkusen i Stuttgart.

Drugo ime u notesu trenera i sportskog direktora jest ofenzivni veznjak Michael Görlitz, danas 22-godišnje dijete kluba, koji je nakon nastupanja za mlade momčadi Nürnberga pa minhenskog Bayerna završio u švedskom Halmstadu. Tamo je protekle sezone zaradio naslov najboljeg igrača lige, iako je njegova momčad zauzela tek 13. mjesto na kraju prvenstva. Od ukupno 29 golova koje je Halmstad postigao u 30 odigranih kola, Görlitz je kumovao kod njih 16 (tri gola, 13 asiste

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.