Cibalia

Jurić zabio dan prije crne godišnjice: Pogodak posvećujem Hrvoju Ćustiću

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Jurić zabio dan prije crne godišnjice: Pogodak posvećujem Hrvoju Ćustiću
03.04.2011.
u 20:16
Tomislav Jurić bio je posljednji nogometaš s kojim je nesretni Zadranin bio u duelu prije kobnog udarca glavom u zid 2008.
Pogledaj originalni članak

– Pogodak protiv Varaždina posvećujem Hrvoju Ćustiću. Veoma mi je drago što sam ga uspio postići baš na dan kada se obilježava obljetnica njegove smrti – rekao je prvotimac Cibalije Tomislav Jurić koji je prije tri godine bio u duelu nakon kojega je Ćustić odletio u ogradu i smrtno stradao.

U nedjelju se napunilo tri godine od tog tragičnog događaja, a Juriću je to bio treći pogodak ove sezone i, kako sam kaže, svakako jedan od najljepših do sada.

– Naša pobjeda više je nego zaslužena. Imali smo još nekoliko prilika da postignemo pogotke, ali smo ih propustili. Početkom drugog poluvremena imali su i oni dvije prilike, a kad smo zabili drugi gol, sve je bilo gotovo. Od tada smo posao samo odrađivali i svi zajedno više razmišljali o utorku, kada protiv Varaždina igramo prvu utakmicu polufinala kupa – rekao je Jurić.

I on, kao i ostali igrači Cibalije, očekuju da će utakmica u utorak biti posve drukčija.

– Siguran sam da nas čeka mnogo teži posao. Teško je govoriti o bilo kakvom željenom rezultatu, ali mislim da bi idealno bilo 2:0. Nama do sada nitko nije postigao tri gola pa ne vjerujem da bi Varaždin to mogao učiniti. Najvažnije je da ne primimo pogodak i da zabilježimo bilo kakvu pobjedu jer će nam onda biti mnogo lakše u uzvratu. Nama je cilj finale kupa i izlazak u Europu i od toga ne odustajemo – zaključio je Jurić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.