SRETAN ZBOG LOVRENA

Jurčić: Želim Vidu, ali zapelo je s Osijekom

Foto: Mišo Lišanin
Jurčić: Želim Vidu, ali zapelo je s Osijekom
12.01.2010.
u 15:50
- Žalim zbog Lovrenova odlaska, ali klub od toga živi. A i drago mi je što se tako mlad igrač izborio za takav transfer - kaže Jurčić.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je počeo s pripremama za novu sezonu. S time da trener Krunoslav Jurčić kaže da je sve usmjereno na ljetne pripreme za Europu, pa i ove zimske su tako koncipirane.

– Želimo se početi uigravati, kako bismo na ljeto na to trošili manje vremena. I zato sam inzistirao da sad zaključimo listu dolazaka – kaže Jurčić, koji je ostao bez Lovrena.

– Naravno da nam odlazak kvalitetnog igrača remeti plan, ali prodaja igrača nam je jedini izvor prihoda, ali drago mi je što je uspio. O Vidi sam već govorio, i zna se da ga želimo, ali je zapelo. Sve ovisi o ljudima koji vode Dinamo i Osijek. Došao je Dodo, priključili smo momčadi mlade igrače i to sam želio, osvježiti momčad. A Dodo dobro kotira, Interov trener Perković ga hvali, a njemu vjerujem.

Jurčić će formu tempirati za početna kola prvenstva.

– Želimo što prije riješiti pitanje naslova prvaka, a tada igramo i polufinale kupa s Hajdukom.

Bišćan i Tomečak počinju trčati s momčadi. Jučer je Tomečak zbog upale grla vježbao u dvorani.

– Vjerujem da ću već u Turskoj raditi sve s momčadi – istaknuo je Tomečak. (rj)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.